Program do zarzadzania magazynem

System POS to układ gastronomiczny do prowadzenia każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe oraz tym odpowiednie.

Dla lekkich a szerszych lokali POS bardzo dobro kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy także dorosłych sieci gastronomicznych. To absolutne narzędzie, przystosowane do pozycji na samodzielnej liczbie stanowisk POS. Program w popularny sposób usprawni panowanie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą władzę nad każdym etapem rzeczy w terenu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgoda z nowymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami oraz układami, które usprawnią działanie każdego domu. Wpływanie na określonym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Lekki i przejrzysty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w środowisku przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.